MĚL BYCH KRMIT SVÉHO KONĚ OLEJEM ZE LNIČKY?

Výživové doplňky ze lničky seté pro koně: Nový trend v jezdeckém světě

Výživové doplňky ze lničky seté se stávají stále populárnějšími mezi majiteli koní. Co je na lničkovém oleji tak zvláštního? Podívejme se na výhody produktů firmy Excel Supplements.

Co je Camelina Sativa?

Camelina Sativa, známá také jako Gold of Pleasure, je malá kvetoucí rostlina původem z Asie a Evropy. Už ve starověkém Římě byla používána jako léčivá rostlina. Dnes se znovu objevuje díky svému výjimečnému složení.

Výhody lničkového oleje

1. Omega mastné kyseliny: Camelina obsahuje vysoké množství omega-3 mastných kyselin, spolu s omega-6 a omega-9. Tyto mastné kyseliny pracují v harmonii a poskytují mnoho výhod pro celé tělo.

2. Vitamín E: Tento olej je také bohatý na vitamín E, který podporuje zdravý imunitní systém a snižuje záněty.

Excel Supplements používá pro své produkty výhradně čistý lničkový olej, lisovaný za studena, bez přísad. To zaručuje maximální přínos pro vaše koně. Farmáři pečují o plodiny s důrazem na kvalitu a kontrolu.

Výhody pro koně

1. Srst: lničkový olej zlepšuje lesk srsti, hřívy a ocasu. Antioxidanty chrání vlasové stonky před poškozením a podporují zdraví pokožky. Vitamín E pomáhá s problémy jako suchá kůže a       lupy.

2. Zdraví trávení: lničkový olej zvyšuje biologickou dostupnost živin, což může pomoci s prevencí a léčbou problémů v trávicím traktu, včetně žaludečních vředů.

3. Zdraví kloubů: omega-3 mastné kyseliny v oleji mají protizánětlivé vlastnosti, které zlepšují pohyblivost kloubů a mohou předcházet jejich poškození.

4. Celkové wellness: díky vysokému obsahu vitamínu E pomáhá lničkový olej chránit před oxidativním stresem a zlepšovat celkové zdraví a imunitu koní.

 

Excel Supplements nabízí přírodní a efektivní způsob, jak udržet vaše koně zdravé a v nejlepší kondici. Přidejte lničkový olej do jejich stravy a pozorujte pozitivní změny!

 

 

Zpět do obchodu